Com demanar cita o resoldre consultes i gestions

Si teniu un problema de salut que no requereix una atenció immediata i urgent, o voleu fer una consulta administrativa o una revisió preventiva, podeu programar directament una visita al vostre centre d’atenció primària (CAP) de referència amb els professionals de medicina de família, pediatria i infermeria que tingueu assignats, i amb altres professionals de la salut com ara el personal administratiu d’atenció ciutadana.

També podreu programar cita amb professionals d’altres àmbits, com odontologia, salut sexual i reproductiva o treball social, en cas que tingueu aquests serveis assignats.

Publicat dins de Actualitat, Informació general: centre i serveis, Tràmits freqüents | Etiquetat com a | Deixa un comentari

JA TENIM DIAGNÒSTIC DE SALUT COMUNITARI

Durant el 2022 s’ha realitzat el diagnòstic comunitari del Barri. Diagnòstic en què han participat diferents entitats comunitàries, així com, la mateixa ciutadania del Barri.

Després d’un any de treball, que ha comportat el recull de la informació, tant dels representants de les entitats del Barri com directament de la ciutadania i l’anàlisi de les dades obtingudes, ens complau donar a conèixer els resultats del diagnòstic comunitari.

Per concloure, agrair a tots i totes les ciutadanes del Barri, la seva implicació, ja que l’enquesta de salut, d’on s’han extret els resultats, ha estat resposta massivament.

Document Diagnòsi de Salut Comunitària del CAP Adrià 2022

Publicat dins de Compromís Social | Etiquetat com a , , , | Deixa un comentari

Fem xarxa i vida en positiu al CAP Adrià

Al CAP Adrià estem creant un grup per tractar temes de solitud i millora de l’autoestima, l’autoconeixement i la xarxa relacional.

Serà els divendres, a partir de gener fins al març de 2023 d’11 a 12:30 h. a cafeteries dels barris de Sant Gervasi – Galvany – Farró.

Per a més informació i inscripcions, contacteu amb els referents de benestar emocional i comunitari del CAP Adrià.

Publicat dins de Activitats grupals d'infermeria, Actualitat, Consells de salut | Etiquetat com a , , | Deixa un comentari

Grup de suport a la persona cuidadora

Activitats i xerrades adreçades a cuidadors i cuidadores de persones dependents a càrrec de la referent de benestar emocional i comunitari del CAP Adrià, Eugènia Campeny de Lara.

Els dimarts, de 11.30 a 13 h. a partir del 17 de gener fins al 7 de març de 2023.

Per a més informació i inscripcions, pregunteu al vostre equip de professionals de referència del CAP Adrià.

Publicat dins de Activitats grupals d'infermeria, Actualitat | Etiquetat com a , | Deixa un comentari

Tardes en família

Des del CAP Adrià iniciarem el programa “Tardes en família”, per a famílies amb infants de 6 a 11 anys. Es treballarà de manera cooperativa per a millorar les competències de criança i habilitats de les famílies i aconseguir la construcció d’una dinàmica familiar positiva.
Més concretament, aquest programa pretén que les famílies i els seus infants puguin arribar als objectius següents:

  • Comprendre el comportament humà per poder entendre les relacions que s’estableixen entre les famílies i els infants.
  • Reconèixer els factors que afecten les emocions i sentiments.
  • Estimular el desenvolupament personal de manera efectiva.
  • Contribuir a millorar els processos de comunicació.
  • Desenvolupar habilitats d’escolta, de resolució positiva de conflictes, de negociació i de presa de decisions.
  • Aprendre a prevenir problemes de comportament i disciplina.
  • Aprendre a resoldre problemes que impliquen reptes.

Serà impartit per l’equip professional del CAP Adrià.


Constarà de 8 sessions, els dilluns de 18:00h a 19:30h, amb inici el 18 de gener 2023 i fi el 08 de març del 2023.
El grup tindrà lloc a la sala polivalent del CAP Adrià ubicat al Carrer de Vallmajor, 34, Barcelona 08021.Publicat dins de Activitats grupals d'infermeria, Actualitat, Consells de salut | Etiquetat com a , , , | Deixa un comentari

ElMeuBus arriba al CAP Adrià a partir del 28 de novembre

El dilluns 28 de novembre es posa en marxa el nou bus a demanda que donarà servei als barris de Farró i Galvany. El nou servei activat per l’Ajuntament de Barcelona, en resposta a les necessitats de la població dels barris, ubica noves parades al territori per fer més accessible el transport públic allà on no arriben les actuals línies de bus.

ElMeuBus El Farró-Galvany funcionarà a demanda, és a dir, caldrà que l’usuari faci una reserva via l’aplicació elMeuBus o bé truqui al telèfon 900 927 575, almenys 10 minuts abans, perquè el bus acudeixi a la parada indicada. Es donarà servei ininterromput de 7 a 21h els dies feiners i en horari més reduït els dissabtes i festius.

Al territori s’han desplegat 16 noves parades de bus, properes a zones o serveis de referència al barri. Entre d’altres, el CAP Adrià tindrà la parada 3825 al carrer Vallmajor, just davant del centre. Això farà que es millori la mobilitat i es faciliti l’accés de la població que es visita als equips de Sant Elies, Marc Aureli i pediatria.

Més informació sobre elMeuBus a elmeubus.tmb.cat

Triptic

Publicat dins de Actualitat, Informació general: centre i serveis | Etiquetat com a , | Deixa un comentari