Salut al CAP

Disposar d’un espai divulgatiu tan gran com aquest blog és per a nosaltres una oportunitat única que ens pot ajudar a adaptar-nos millor a les necessitats dels usuaris del nostre barri, un canal per on nosaltres podem apropar-nos més i també fer-nos més propers

A través d’aquesta secció podeu trobar informacions sobre les activitats centrals dels nostres serveis, què fem, com ho fem, qui, quan, on i sobretot per què. En les seccions adients podeu deixar els vostres comentaris sobre dubtes, propostes, necessitats o experiències que puguin aportar un debat constructiu i es pugui compartir amb nosaltres i amb la resta de la comunitat.

Per iniciar aquesta singladura hem posat informació general sobre qui som, com estem organitzats, horaris, centres, serveis que disposem, fonts d’informació de confiança, consells de salut, activitats del centre, però som conscients que ens queda un llarg camí per recórrer, per aquest motiu ens agradaria saber la teva opinió del que tenim ara mateix i un suggeriment del que t’agradaria trobar, per això ens seria de gran utilitat que contestessis a aquesta enquesta:

Les respostes que obtinguem ens seran d’utilitat per adaptar als interessos dels ciutadans els continguts que podem oferir. Us agraïm d’antuvi la vostra col·laboració.


Canal Salut  |  Secció web i Audiovisuals

El Canal Salut disposa de nombrosos audiovisuals que donen acompliment a la necessitat de difusió d’informació sobre malalties estacionals, consells de salut, recomanacions, notícies i tot allò que des d’un punt de vista sanitari o organitzatiu es considera d’interès general, són vídeos de curta durada però amb continguts que incideixen en els aspectes clau de les campanyes de difusió.

Si esteu interessats en ampliar la informació podeu fer recerques als diferents portals recomanats a la nostra secció de Salut a les xarxes.