La vostra opinió

Conèixer la opinió dels ciutadans és important per a nosaltres ja que ens ajuda a detectar les necessitats dels usuaris i a millorar l’eficiència del servei.

El CAP Adrià disposa de bústia de :

Bústia de suggeriments

Bústia de suggeriments, reclamacions i agraïments del CAP ADRIÀ

Suggeriments
Agraïments
Reclamacions

Pot omplir els impresos i dipositar-los a les bústies del centre o enviar-los per correu postal o e-mail a les respectives línies de servei:

Per a donar-li una resposta, recordi que cal emplenar correctament els camps de les dades personals i forma de contacte (telèfon i adreça).

Totes les peticions rebudes i amb registre de remitent seran tractades amb la major celeritat possible, amb el compromís del centre de donar una resposta escrita en un termini aproximat de 15 dies.

8 respostes a La vostra opinió

  1. capsantaclaraics ha dit:

    Hem obert el nostre blog
    Espero que vos agradi
    l’adreça és
    https://icscapsantaclara.wordpress.com

    Estarem en contacte

    Liked by 1 person

  2. Elisabet ha dit:

    Hola
    Porto 3 dies trucant al Cap Adrià ginecologia i ningú me l’agafa. Truco al telèfon normal i em diuen que em passi a demanar hora!! Perdona? En quin món vivim, hi ha teléfons, internet,… no em passarè per allà només per demanar hora. I si estic fora de BCN, i si estic cuidant algú,… Crec que s’ha de solucionar!

    Liked by 2 people

    • adriadar2 ha dit:

      Bon dia Sra Elisabet, lamento no poder dir-li si la informació que li han donat ha estat del CAP Adrià, els nostres telèfons son:
      93 326 89 01 i 93 362 11 25
      Li facilito també els telèfons per poder demanar cita per ginecologia:
      Àrea de Salut Sexual i Reproductiva Adrià (ASSIR)
      Telèfon: 93 209 03 46
      Fax: 93 556 67 59 (ASSIR Eixample).
      Correu electrònic: assiresquerra.bcn.ics@gencat.cat
      Esprem havar-ho resolt

      M'agrada

  3. Anna Rosenfeld i Vilalta ha dit:

    Hola, fa dies que intento contactar per correu pero mai mai mai mai agafeu el telèfon. És molt desesperant.

    M'agrada

    • adriadar2 ha dit:

      Bon dia Sra Rosenfeld
      Lamentem la dificultat d’accessibilitat telefònica que ens manifesta. El telèfon de cita prèvia per poder programr visita amb els seu referentde salut és el 933268901 i correspon a un call center extern al CAP. El telèfon d’atenció a la salut sexual i reproductiva és el 932090346 i atèna una població important motiu pel qual pot tenir menor accessibilitat.
      Lamentem les molèsties ocasionades.
      La Direcció

      M'agrada

  4. Joana Pedemonte ha dit:

    Som la familia de Victoria Pedemonte Sarañana. Com ja sabeu, la situació que vivim es complicada. No es presenta a les visites i la convivencia del dia a dia es difícil, sobre tot per la mare de 92 anys. Reclamem atenció domiciliària, creiem que el cas ho requereix, com han pogut comprovar. No ens oblidin si us plau. Gràcies.

    M'agrada

    • adriadar2 ha dit:

      Benvolgudes/ts, coneixedors del cas, havent respós les vostres cartes i suggeriments, tenint als profesionals mes adequats sobre el cas i fent les gestions oportunes, us recomanem fer servir canals de comunicació interns doant que el blog no garatitza confidecialitat de dades.
      Salutacions cordials.
      La Direcció

      M'agrada

Els comentaris estan tancats.