e-consentiment

Què és l’e-consentiment ?

L’e-consentiment és un servei electrònic per als usuaris que vulguin rebre comunicacions per correu electrònic o a través de SMS.

E-CONSENTIMENTDes de novembre de 2011 tots els usuaris que desitgin rebre informació clínica i/o administrativa poden fer-ho activant l’opció e-consentiment en el seu fitxer de dades personals, amb els avantatges de:

  • Rebre informació clínica i/o administrativa a través de SMS o e-mail. Si activa aquest camp, el seu metge i infermera de capçalera, així com la la Unitat d’Atenció a l’Usuari, tenen la possibilitat de posar-se en contacte amb vostè directament, per a informar-lo de tràmits administratius i/o de l’estat de la seva salut; lliurament de resultats, revisions, tràmits burocràtics, etc

  • Assignació i anul·lació de visites i/o canvi de metge per Internet amb contrassenya, evitant que terceres persones puguin accedir a les seves dades anul·lant o canviant visites que vostè hagi concertat prèviament.

Com puc activar aquesta opció ?

Aquesta opció s’activa des de l’Unitat d’Atenció a l’Usuari del seu CAP, per a fer-ho cal sol·licitar-ho al personal administratiu i signar el document d’autorització que li lliuraran amb les dades que hagi comunicat en el moment del registre (nº de telèfon i adreça e-mail).

Podeu descarregar-vos també el document de sol·licitud i lliurar-lo emplenat i signat a les unitats d’atenció a l’usuari del nostre centre.


Informació relacionada:

 


 

Una resposta a e-consentiment

  1. Retroenllaç: Serveis electrònics del Cat@Salut La Meva Salut | CAP Adrià

Els comentaris estan tancats.