Activitats comunitàries en xarxa

Us deixem aquí la programació de les activitats:

ESCACS INTERGENERACIONALS
Dijous 2 de novembre, de 17.30 a 19.30 h a l’Espai Jove Casa Sagnier (c. de Brusi, 61).
Està oberta tant para principiants com per a jugadors experimentats. I si no sabeu jugar, també hi podreu participar! Hi haurà persones que us ensenyaran a jugar perquè tothom pugui aprofitar aquesta oportunitat. L’Espai Jove Casa Sagnier ofereix un espai acollidor i inclusiu, als Jardins d’Enric Sagnier, on hi trobareu taules i materials d’escacs que podreu fer servir lliurement o amb l’ajuda de l’equip de l’Espai Jove.

CINEFÒRUM: “LA NUEVA VIDA DE BRITT-MARIE”
Dijous 26 d’octubre, a les 18.00 h, al Centre Cívic Vil·la Urània (c. de Saragossa, 29).
Projecció de la pel·lícula sueca del 2019 dirigida per Tuva Novotny, amb tertúlia posterior per parlar de la solitud i l’ajuda mútua, conduit pel Simon Serka, neurocientífic, membre de l’entitat Activament i estudiós dels efectes de la solitud no volguda.

MIRADES CREATIVES
Dijous 19 d’octubre , de 18.00 a 19.00 h al Centre Cívic i Casal de Gent Gran Can Castelló (c. de Castelló, 1). Amb la col·laboració del Casal de Gent Gran Sant Ildefons.
Un espai d’intercanvi de coneixements i habilitats per teixir relacions connectant amb altres persones amb interessos en disciplines artístiques diverses: música, arts visuals, gastronomia, botànica, ciències, treballs manuals, literatura, dans L’objectiu és crear experiències valuoses amb debat col·lectiu. Cal inscripció prèvia a partir del 4 d’octubre.

Quant a CAP Adrià

Centre d'Atenció Primària de l'Institut Català de la Salut, disposem de 2 equips d'atenció primària; EAP Sant Elies i EAP Marc Aureli; una Línia Pediàtrica; un servei ASSIR (atenció a la salut sexual i reproductiva) i diferents línies d'Atenció Especialitzada.
Aquesta entrada ha esta publicada en Actualitat. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.