Campanya vacunació tardor 2023-2024

Enguany, la campanya de vacunació contra la grip, la COVID-19 i, com a novetat, la immunització dels nadons menors de 6 mesos contra el virus respiratori sincicial (VRS), es desenvolupen a l’hora; l’objectiu és disminuir al màxim les seves incidències en els grups de risc.

La campanya de vacunació d’enguany és una òptima manera perquè els grups de risc es protegeixin i defensin contra aquests virus estacionals, propis de la tardor i l’hivern. Per aquesta raó, la campanya “La millor defensa és un bon atac” pretén conscienciar a les persones de la importància de donar el primer pas i demanar dia i hora per vacunar-se contra la grip, la COVID-19 i la immunització del VRS.

Per poder-se vacunar cal demanar cita; ho pots fer a través del web o l’aplicació de La Meva Salut, a través de citasalut.cat

Enguany al CAP Adrià disposem d’un espai comunitari de suport per la vacunació grip-covid d’adults ubicat al Carrer de Santaló, 80; aquest espai, cedit pel la comunitat dels Franciscans, preten apropar la campanya al barri i oferir més espais per poder assumir major volum de persones a vacunar.

Per la vacunació grip infantil oferim l’espai al CAP Adrià, Carrer Vallmajor, 34, soterrani1.

Per la inmunitzacio front el VRS (bronquiolitis) cal demanar hora amb la infermera pediàtrica de referència.

Quant a CAP Adrià

Centre d'Atenció Primària de l'Institut Català de la Salut, disposem de 2 equips d'atenció primària; EAP Sant Elies i EAP Marc Aureli; una Línia Pediàtrica; un servei ASSIR (atenció a la salut sexual i reproductiva) i diferents línies d'Atenció Especialitzada.
Aquesta entrada ha esta publicada en Actualitat. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.