La pàgina web Canal Salut canvia d’estil per adaptar-se a mòbils i tauletes

canal-salutEl Departament de Salut ha reestructurat aquest portal per tal d’oferir uns continguts adreçats a tota la ciutadania, amb els nivells de tecnificació necessaris per tal de satisfer també l’usuari professional

El Canal Salut ha canviat d’estil i ara ja està disponible en un format adaptatiu per a dispositius mòbils. Durant la setmana del 10 d’octubre el portal ha migrat a la versió responsiva de la plataforma corporativa de la Generalitat, que ofereix un format molt més visual, accessible, intuïtiu i amigable des de qualsevol dispositiu des d’on es consulti el web, ja sigui un ordinador de sobretaula, un telèfon mòbil o una tauleta.

El Canal Salut inclou des d’informació de servei sobre el nostre sistema de salut, fins a consells de salut, galeries de vídeos i imatges, informació sobre campanyes i dies mundials de salut, però també informació professional com l’ordenació de les professions sanitàries o la vigilància epidemiològica, entre moltes qüestions

El Departament de Salut ha aprofitat aquest context de migració per fer un canvi destacat dins el Canal Salut: ha eliminat la dualitat que existia fins ara que obligava a l’usuari web a escollir si volia navegar dins una pàgina amb contingut adreçat a la ciutadania o als professionals i s’ha refós tota la redacció del portal dins un únic perfil, adreçat a tots els públics. El Departament pretén d’aquesta manera oferir uns continguts comprensibles per a tothom però estructurant els continguts amb tots els nivells de tecnificació que siguin necessaris per tal de satisfer també l’usuari professional.

Amb aquesta clara millora des del punt de vista de l’accessibilitat, el Departament de Salut vol donar un impuls a aquest web, nascut el 2011 i portal de referència de salut del nostre país.


 

 

Quant a CAP Adrià

Centre d'Atenció Primària de l'Institut Català de la Salut, disposem de 2 equips d'atenció primària; EAP Sant Elies i EAP Marc Aureli; una Línia Pediàtrica; un servei ASSIR (atenció a la salut sexual i reproductiva) i diferents línies d'Atenció Especialitzada.
Aquesta entrada s'ha publicat en Actualitat, App, Consells de salut, Pàgines web d'interès, Salut a les Xarxes, Salut al CAP i etiquetada amb , , , , , , , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.