El CAP Adrià recupera l’horari habitual, de dilluns a divendres de 08:00 a 20:00 h.

Els CAP de la GTBCN recuperen l’horari habitual, de dilluns a divendres.

– Les visites del darrer cap de setmana han disminuït: un 20% les presencials i un 60% les no presencials.

– Si la situació així ho requereix, els centres tornaran a obrir els caps de setmana.

– Els CAC amplien el seu horari i obriran els dies 1, 2 i 3 en horari de 9 a 17 h, els PAC obriran en el seu horari habitual, festius i caps de setmana i els CUAP, també com és habitual, les 24h els 7 dies de la setmana.

Des que el passat 28 de març, 31 CAP han obert les seves portes els dissabtes, diumenges i festius. El dia de més activitat van realitzar un total de 1.179 visites presencials i 4.525 d’activitat no presencial (en el conjunt de tots els centres). A mesura que ha anat baixant la corba de contagis de la Covid-19, l’activitat s’ha reduint i l’últim cap de setmana les visites presencials han baixat un 20% i les no presencials un 60%. En el cas de l’activitat presencial, ja s’havia reduït considerablement per l’esforç dels professionals de potenciar les eines telemàtiques com l’eConsulta, les telefòniques i ara també amb l’impuls de les videotrucades.

Per aquest motiu, el pròxim cap de setmana (inclòs divendres 1 de maig, festiu), els CAP no obriran les seves portes però es reforçarà l’equip de l’ACD per donar resposta a l’atenció domiciliària. A més, també es mantindrà el suport a les residències durant els dissabtes i diumenges per part dels equips d’atenció primària de referència.


 

Aquesta entrada s'ha publicat en Informació general: centre i serveis i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a El CAP Adrià recupera l’horari habitual, de dilluns a divendres de 08:00 a 20:00 h.

  1. Raquel Brotons Adrian ha dit:

    Para que ponéis un tlf si nadie nunca coge el tlf. Necesito que mi comadrona se ponga en contacto conmigo urgente. LARA Beatriz Castañeda.

    M'agrada

Els comentaris estan tancats.