El CAP Adrià agraeix al diari cooperatiu ‘El Jardí’ el seu article sobre el centre

La setmana passada van venir al CAP Adrià un parell de professionals del diari cooperatiu ‘El jardí‘ per fer una entrevista a la direcció del centre i van aprofitar per fer algunes fotografies.

Des de el CAP volem agrair la feina, el temps dedicat i l’espai a la seva publicació al diari ‘El Jardí‘ i en especial als professionals que van venir al CAP Sergi Alemany i Elena Bulet.

A continuació os reproduïm alguns extractes de l’entrevista que va donar lloc a l’article ‘El CAP Adrià, un tallafoc davant el virus‘ el qual podreu llegir al complert en el nº 62 del seu diari del mes de maig.

El ciutadà ja no decideix si pot entrar al CAP.
La Bego Martí és la directora del CAP Adrià: “Això és el que ha canviat. No és el ciutadà qui decideix si entra al centre, sinó decisió de les professionals de salut”.

És un tema de seguretat. Hi ha força casos que es poden resoldre amb atenció telefònica i, per tant, cal redreçar els pacients a casa seva. Només la gent que necessita una exploració física posa els peus dins del centre. “Al CAP hi entren persones malaltes i hem de protegir les que poden no estar-ho”, explica la seva directora.

Tot el personal sanitari treballant.
La porta d’accés del CAP Adrià està aquests dies mig oberta, però això no vol dir que a dins no s’hi treballi. De fet, hi ha més feina que abans de l’aparició del virus.

Com a mesura de contenció i de transmissió de possibles contagis, la plantilla s’ha dividit: meitat presencial i meitat teletreballant, amb una rotació periòdica.

“Som aquí per treballar per a elles”.
Cases, pisos, residències, convents, etc.: l’atenció presencial, a totes hores, i allà on calgui. Aquesta és la directriu de la directora del centre, Bego Martí.

Des del CAP Adrià fan cada dia múltiples sortides, començant per l’atenció diària a les persones de vuit residències de gent gran “que fins ara no coneixíem” i visitant set convents. Per donar sortida als avisos domiciliaris “hem hagut de tenir obert dissabtes i diumenges, i res de vacances”, detalla la Marisa Martí.

Font: Diari ‘El Jardí


 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en Actualitat. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.