Aquest any vacuna’t al CAP Adrià! Demana cita amb la teva infermera

Com cada any, cap al darrer trimestre, comença la campanya de vacunació contra la grip, dirigida a la població >60 anys i a persones amb factors de risc, com malalties cròniques, immunosupressió o embaràs, entre d’altres. Aquest any la campanya es desenvoluparà conjuntament amb l’administració de la 2a dosi de reforç de la vacuna contra la SARS–COV2 a les persones en què estigui indicada.

Des de l’Agència de Salut Pública de Catalunya es recomana la priorització de grups de població, començant per les persones majors de 80 anys, persones que viuen a residències i persones en atenció domiciliària. Posteriorment, l’aplicació a la resta de població de manera progressiva al llarg dels mesos d’octubre, novembre i desembre i sempre d’acord amb la disponibilitat de vacunes.

Cal tenir en compte que les recomanacions per rebre la 2ª dosi de reforç contra la COVID poden tenir alguna diferència respecte a les recomanacions per rebre la vacuna antigripal.

Des del CAP Adrià animem a la població a demanar cita amb la seva infermera a partir del 3 d’octubre per tal d’immunitzar-se contra la grip i/o COVID, segons calgui.

Demani cita per les vies habituals: citasalut.gencat.cat, via telefònica o fent ús de l’e-consulta mitjançant el portal LaMevaSalut.


Aquesta entrada s'ha publicat en Activitats grupals d'infermeria, Actualitat i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.