Com demanar visita

Programació de visites  |  Cita Prèvia

Podeu sol·licitar dia i hora amb Medicina General, Pediatria, Odontologia o Treball Social de les següents maneres:

  • Trucant al telèfon de cita prèvia: 93 326 89 01 (dl a dv de 8 a 22 h)
  • Per internet a: www.gencat.cat/ics
  • Presencialment al centre de dilluns a divendres de 8:00h a 20:00h

Recordeu que és necessari tenir a mà la targeta sanitària individual i sol·licitar sempre dia i hora.

Targeta sanitària on s'indica la localització del Codi d'Identificació Personal


 Programació de visites  |  Pediatria

Programació d’una Cita Prèvia (visita normal):

  • Trucant al telèfon de cita prèvia: 93 326 89 01 (dl a dv de 8 a 22 h)
  • Per internet a: www.gencat.cat/ics
  • Presencialment al centre de dilluns a divendres de 8:00h a 20:00h

Programació de la primera visita d’un nadó:

Per sol·licitar cita prèvia caldrà que el nadó estigui donat d’alta al Registre Central d’Assegurats, si no és així cal seguir les passes que detallem a Naixement d’un fill, tràmits a fer.

Programació de revisions periòdiques del nen sa i vacunes:

Primer de tot heu de consultar el calendari de revisions periòdiques, en aquest calendari us informaran dels períodes en que cal passar la revisió, en quines visites s’ha de vacunar i amb qui heu de sol·licitar hora (pediatre/a i infermera o només infermera).

Aquestes visites tenen una durada més llarga de lo habitual i en la majoria dels casos és necessari concertar-les amb el pediatre/a i la infermera simultàniament, podeu fer-ho:

  • Trucant al telèfon de Pediatria:  93 209 14 58 (8 a 20 hores).
  • Presencialment en el centre
  • Diapositiva1LES VISITES DE REVISIÓ DE NEN SA NO ES PODEN SOL·LICITAR PER INTERNET, per internet només es pot sol·licitar visita de Cita Prèvia, la qual té una durada inferior a la visita de Revisió del nen sa i no està coordinada amb infermeria.


    Calendari de vacunacions sistemàtiques, 2016

 Programació de visites  |  Especialitats

La programació de visites amb els especialistes es pot fer des del seu EAP o des del servei de derivació, per tant cal saber en quins casos ens hem d’adreçar a un o l’altre, això depen de la seva situació, necessitat o tipus de visita:

Primeres visites. Es considera primera visita la primera vegada que sol·licitem una consulta amb un especialista o quan – tot i haver-nos visitat prèviament – s’iniciï un procés per un problema de salut diferent a les anteriors consultes.

Es consideraran també primeres visites, totes aquelles que – tot i que hàgim iniciat un procés de consulta per un problema de salut determinat – la data de la darrera visita superi els 365 dies (1 any).

  • Programació:  Per sol·licitar hora és imprescindible un volant de derivació del seu metge de capçalera, on s’indiqui el motiu de la consulta. Heu de tenir en compte que dins el nostre equip de metges tenim professionals formats en més d’una especialitat, i que la derivació o no, estarà subjecta a la valoració que en faci el facultatiu.

Segones visites o successives: Es consideren segones visites o successives totes aquelles que el metge especialista aconselli, ja sigui per a fer seguiment dels tractaments, revisions periòdiques o presentació de resultats de proves mèdiques.

  • Programació: Des del servei que li hagin designat.

Només en el cas que la data de la darrera visita superi els 365 dies s’haurà de sol·licitar de nou un volant de derivació al metge de capçalera, el qual rebrà el tractament de Primera Visita (vegeu tipus de programació de l’apartat anterior).

Urgències: En cas d’urgència, ens adreçarem primer al metge de capçalera, el qual farà una valoració de la necessitat i, si s’escau, us adreçarà al servei que consideri més adient (CAP II, Hospital, o altres centres concertats).

En el cas que us faci un sol·licitud de derivació urgent, en aquest haurà d’indicar en el camp “Tipus de sol·licitud” la marca d’URGENT, posteriorment us haureu d’adreçar a la Unitat d’Atenció a l’Usuari del vostre EAP i sol·licitar informació sobre quan i on us atendran.

Considereu que en els serveis d’especialitats d’atenció primària que oferim als CAP no està contemplada l’emergència, en cas d’emergència ens haurem d’adreçar sempre a l’hospital més proper.


 Anul·lació o canvi de visites programades

A través de la pàgina web de l’ICS podeu també anul·lar o canviar les visites que hàgiu concertat prèviament, en els casos en que no estigui inclosa la programació per internet (revisions de pediatria, proves o visites amb especialistes) podeu fer-ho enviant un correu electrònic a les adreces dels serveis corresponents (CAP Sant Elies, Marc Aureli, Assir Adrià o pediatria Adrià).


 

26 respostes a Com demanar visita

  1. Retroenllaç: Rehabilitació | Programa d’exercicis de l’espatlla dolorosa | CAP Adrià

  2. Retroenllaç: Taller grupal d’Activitat Física | CAP Adrià

  3. Retroenllaç: El CAP Adrià celebra el Dia Europeu per a la Prevenció del Risc Cardiovascular | CAP Adrià

  4. Retroenllaç: Deixa la cigarreta i agafa una fruita – Dia Mundial sense Fum | CAP Adrià

  5. olga ha dit:

    Interesante la web, solo deseo pedir hora; para una ureodinámia,…mi médico de cabecera es el Dr. Vilaseca, la necesito debido a pérdidas de orina.

    M'agrada

  6. Inma Tsi ha dit:

    Voldria fer la següent consulta. La meva mare té quasi 90 anys i recentment té pèrdues molt acusades de memòria (físicament està molt correcta). Viu a casa seva amb una persona que la cuida. A finals de mes aquesta persona marxa i voldríem saber si a travès de Treball Social teniu localitzades persones per portar a terme aquesta tasca.

    Moltes gràcies,

    Inma Tsi

    M'agrada

    • adriadar2 ha dit:

      Benvolguda Sra, malauradament no diposem d’aquesta informació actualment
      No obstant, accedir a la nostra treballadora social no requerix més que demanar una visita al centre sense haver de passar pel seu metge de capçalera
      Quedem a la seva disposició

      M'agrada

  7. Retroenllaç: Xerrada sobre la Prevenció dels factors de Risc Cardiovascular | CAP Adrià

  8. Retroenllaç: Inscripcions obertes per al taller grupal d’Activitat Física, apunteu-vos-hi ! | CAP Adrià

  9. IRENE CECOTTI ha dit:

    El telefono para concertar cita previa no es de 24h como escrito arriba, sino de lunes a viernes de 8 a 22.00 horas.

    M'agrada

    • adriadar2 ha dit:

      Apreciada Sra Cecotti, le agradecemos su comentario ya que nos ha permitido, efectivamente, corregir el error.
      Gracias

      M'agrada

  10. Retroenllaç: Inscripció oberta per al taller grupal d’Activitat Física, apunteu-vos-hi ! | CAP Adrià

  11. Marta nadal sanmartin ha dit:

    Bon dia

    Al mes de novembre 2016 el dr prat del cap adria em va prescriure una densiometria- em vaig fer la prova ael 5 de desembre al cap de manso i em varen comentar que em trucarien dem meu cap per donar me els resultats. Ningu s ha posat en contacte amb mi, tot i qur vaig demanar al cap que m enviessinels resultats de la proba per correu electronic. Agrairia em donessin els resultats. Gracies

    M'agrada

    • adriadar2 ha dit:

      Benvolguda
      No treballa al centre cap Dr Prat, prego s’apropi al centre o demani cita telefònica amb el seu referent de salut per poder fer el tràmit adequadament
      Gràcies

      M'agrada

  12. Carina ha dit:

    Quin es el horari “on line” per demanar cita previa al meu cap.

    Avui dissabte a les 7.15h del mati el sistema no em deixa ferho.Hi ha algun horari de cita previa On line?jo pensava que era 24 h la conexio fins i tot caps de setmana. Gracies.

    M'agrada

    • adriadar2 ha dit:

      Benvolguda, l’aplicatiu per demanar visita no depen directament de nosaltres i si ha hagut un problema tècnic que ha interromput el servei no li sabria jo dir. Sí dir-li que en èpoques de gestió de períodes de vacances dels profesionals del centre, pot trobar-se les agendes no disponibles fins que la gestió estigui finalitzada i no ofereix visites. Li vull informar que les agendes ja estan disponibles, per tan la convido a tornar a provar-ho.
      Moltes gràcies per la seva aportació.
      Begoña Martí. Directora CAP Adrià

      M'agrada

  13. anna cortes ha dit:

    Estic intentant demanar hora per pediatria i no hi ha manera que agafin el telefon. Porto intentant-ho des d’ahir per la tarda (21/09/2017)

    M'agrada

    • adriadar2 ha dit:

      Benvolguda Sra Cortes
      Li demanen disculpes per la manca d’accessibilitat telefònica per demana hora per pediatria. L’informem que actualment s’ha realitat un estudi d’accessibilitat i s’ampliarà la cobertura per tal de poder donar la millor resposta a les trucades entrants. Li agraïm el seu comentari al blog ja que ens permet millorar de manera continua.
      Direcció CAP Adrià

      M'agrada

  14. Emy ha dit:

    Bon dia,
    Com puc sol.licitar hora on line al servei de ginecologia.Gràcies,

    M'agrada

  15. juana maria pedemonte sarañana ha dit:

    Som la familia de Victoria P.S. Voldriam contactar amb l’Ana Prior. Estem desesperats amb la seva trajectoria. Conviu amb la mare que es molt gran. Necessitem que la visitin o li facin un seguiment a domicili. Dia que passa, dia pitjor…

    M'agrada

  16. Pau B. ha dit:

    Si desitjo anul·lar o modificar una visita per Internet què haig de fer? En la pàgina del ICS, si ja tens una visita, et surt un recordatori que ja tens una visita i no et permet fer res més.

    M'agrada

  17. Retroenllaç: CUIDA’T ! Cuidar al cuidador | CAP Adrià

  18. Retroenllaç: Taller de diabètics tipus II: sessió de grup | CAP Adrià

Els comentaris estan tancats.