ElMeuBus arriba al CAP Adrià a partir del 28 de novembre

El dilluns 28 de novembre es posa en marxa el nou bus a demanda que donarà servei als barris de Farró i Galvany. El nou servei activat per l’Ajuntament de Barcelona, en resposta a les necessitats de la població dels barris, ubica noves parades al territori per fer més accessible el transport públic allà on no arriben les actuals línies de bus.

ElMeuBus El Farró-Galvany funcionarà a demanda, és a dir, caldrà que l’usuari faci una reserva via l’aplicació elMeuBus o bé truqui al telèfon 900 927 575, almenys 10 minuts abans, perquè el bus acudeixi a la parada indicada. Es donarà servei ininterromput de 7 a 21h els dies feiners i en horari més reduït els dissabtes i festius.

Al territori s’han desplegat 16 noves parades de bus, properes a zones o serveis de referència al barri. Entre d’altres, el CAP Adrià tindrà la parada 3825 al carrer Vallmajor, just davant del centre. Això farà que es millori la mobilitat i es faciliti l’accés de la població que es visita als equips de Sant Elies, Marc Aureli i pediatria.

Més informació sobre elMeuBus a elmeubus.tmb.cat

Triptic

Aquesta entrada s'ha publicat en Actualitat, Informació general: centre i serveis i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.