Campanya de vacunació contra el Xarampió, la Rubèola i la Parotiditis en infants

Els anys de pandèmia han fet baixar de forma important la circulació dels virus No SARS-CoV-2, però poc a poc està augmentant el nombre de casos i, per tant, la transmissió d’aquests. El període estival, amb els viatges i el turisme són factors clau per aquest increment.

El calendari de vacunació sistemàtica de Catalunya del 2022, recomana la immunització dels infants amb la vacuna triple vírica als 12 mesos, amb una segona dosi als 3 anys. Tot i això, s’ha detectat un nombre elevat d’infants i adolescents sense immunitzar, on cal fer un esforç per protegir-los.

Per tot això, a partir del dia 12 de juliol de 2022 recomanem demanar cita amb la seva infermera de pediatria per poder rebre les dosis vacunals i actualitzar el registre a la seva Història Clínica, ja que és important tenir ben enregistrades les vacunes per a futures actuacions sanitàries.

Les vacunes administrades i correctament registrades es poden consultar a l’apartat “vacunes” de La Meva Salut.

Quant a CAP Adrià

Centre d'Atenció Primària de l'Institut Català de la Salut, disposem de 2 equips d'atenció primària; EAP Sant Elies i EAP Marc Aureli; una Línia Pediàtrica; un servei ASSIR (atenció a la salut sexual i reproductiva) i diferents línies d'Atenció Especialitzada.
Aquesta entrada s'ha publicat en Actualitat, Consells de salut, Pediatria, Salut al CAP i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.