El CAP Adrià junt a d’altres CAPs de l’APBCN amb certificació EMAS són els protagonistes del mes d’#ICSverds per la seva gestió ambiental

Els CAP de l’Atenció Primària Barcelona Ciutat (APBCN) amb certificació de qualitat EMAS són els protagonistes del mes d’abril d’#ICSverds per la gestió ambiental que realitzen aquests centres. L’Eco-Management and Audit Scheme (EMAS) és una certificació de gestió ambiental per a empreses i altres organitzacions, d’aplicació voluntària, que permet avaluar l’impacte ambiental, millorar-lo en termes qualitatius i quantitatius i declarar-ho de forma oficial i transparent.

Les dades demostren el compromís d’aquests centres amb l’impacte ambiental: l’any 2020 els centres EMAS van consumir 96 tones de paper, de les quals, el 97% va ser paper reciclat. Es va consumir un 32% menys de paper que el 2019, cosa que suposa un estalvi de 44 tones de paper. L’aigua necessària per fabricar aquesta quantitat de paper ompliria dues piscines olímpiques. I també hi ha dades relacionades amb les emissions de diòxid de carboni o de reciclatge de paper.

Aquesta entrada s'ha publicat en Actualitat, Compromís Social, Informació general: centre i serveis i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.