LA VACUNACIÓ AL CAP ADRIÀ ARRIBA PER LA POBLACIÓ VULNERABLE I ELS MAJORS DE 80 ANYS

 

 

Al CAP Adrià hem començat amb la vacunació contra la Covid-19, el punt final d’un llarg procés científic i esdevé l’eina principal per fer front a la pandèmia.

El nostre equip afronta aquest nou repte amb il·lusió, optimisme i tota la preparació i professionalitat que es mereix.

 

En aquesta primera fase ens posem en contacte amb pacients domiciliaris, dependents i ciutadans més grans de 80 anys. Un total de 5.900 ciutadans del nostre territori que seran vacunats amb les vacunes de Pfizer/BioNTech en les properes setmanes.

Per informar a la població que s’ha de vacunar, trucarem des del CAP o enviarem missatges SMS al mòbil amb la programació de la visita, indicant el lloc, el dia i l’hora de la vacunació, serà des del CAP que us anirem contactant per tant espereu que ens posem en contacte amb vosaltres, hi haurà vacunes per a tothom.

La vacunació al centre serà progressiva en funció de les indicacions del Departament de Salut. S’utilitzarà el Canal Salut i els mitjans de comunicació per informar-ne i anunciar la fase en què es troba la campanya de vacunació.


Més informació al Canal Salut :

https://canalsalut.gencat.cat/ca/salut-a-z/v/vacuna-covid-19/ciutadania/preguntes/desenvolupament-campanya-vacunacio/

catsalut

 


 

 

 

Quant a CAP Adrià

Centre d'Atenció Primària de l'Institut Català de la Salut, disposem de 2 equips d'atenció primària; EAP Sant Elies i EAP Marc Aureli; una Línia Pediàtrica; un servei ASSIR (atenció a la salut sexual i reproductiva) i diferents línies d'Atenció Especialitzada.
Aquesta entrada ha esta publicada en Actualitat. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.