Vacunes i COVID-19, preguntes i respostes

Les vacunes són una de les eines més efectives per la prevenció de moltes malalties infeccioses. Durant l’estat d’alarma, ha estat prioritari continuar amb la vacunació d’alguns grups de riscs i el Departament de Salut ha establert unes recomanacions per vacunar segons les fases de desconfinament.

El Servei de Gestió Integral de Vacunes (SeGIV) de l’ASPB ha elaborat un recull de les preguntes freqüents per donar resposta als principals dubtes plantejats per la ciutadania sobre vacunes durant la situació generada per la COVID-19.

Cliqueu per accedir a la informació


Font: Agència de Salut Pública de Barcelona

Aquesta entrada s'ha publicat en Actualitat, Consells de salut i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a Vacunes i COVID-19, preguntes i respostes

 1. Benvolguts:

  Prego poder reunir-me amb el/la resposable del CAP ADRIÀ del programa vacunacional a fi i efecte de presentar alguns dubtes raonables sobre l’esmentat programa.

  Moltes gràcies.

  Salut!

  M'agrada

  • adriadar2 ha dit:

   Benvolgut Sr Subirà,
   Hem intentat contactar amb vostè a traves del telèfon facilitat i no ens ha estat possible.
   Infformar-lo que totes les entrevistes amb la Direcció es fan telefònicament en aquests moments de pandemia i nova normalitat.
   En relació al programa vacunal al que fa referència, comantar que els centres d’atenció primària no son en cap cas els responsables del programa, sent-ho el Departament de Salut així com el Servei de Gestió Integral de Vacunes de l’Agència de Salut Pública de Barcelona.
   Quedem a la seva disposició per qualsevol aclariment.
   La Direcció del centre

   M'agrada

Els comentaris estan tancats.