El CAP Adrià s’adhereix a una campanya per allunyar el tabac dels CAP

fum-deixar.de.fumarAl CAP Adrià ens hem volgut adherir a una campanya per allunyar el tabac dels CAP.

La campanya consisteix a pintar amb esprai les voreres de davant dels CAP amb el missatge “fem salut. gràcies per no fumar” per dissuadir a la gent de fumar al voltant dels centres de salut amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona per retolar l’espai públic.

Fem salut, gràcies per no fumar” és una campanya del Programa d’Atenció Primària sense Fum (PAPSF), una iniciativa conjunta de l’Agència de Salut Pública de Catalunya, la Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària i l’Associació d’Infermeria Familiar i Comunitària de Catalunya, que compta amb la col·laboració del Departament de Salut i dels ajuntaments per fer-la extensiva a tot Catalunya.

El PAPSF fa 15 anys que impulsa l’ajuda que es dona als centres d’atenció primària per deixar de fumar i l’acció comunitària a través d’altres iniciatives, com la Setmana sense Fum, per donar resposta a la Llei 28/2005, de 26 de desembre, de mesures sanitàries enfront del tabaquisme.


 

Aquesta entrada s'ha publicat en Consells de salut, Salut al CAP i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.