Consells de seguretat per a un bon estiu

Amb l’arribada de les vacances s’afavoreixen les activitats de lleure, la sobre-exposició al sol, les celebracions i revetlles, caminades, esports de mar o muntanya, picades de mosquits, viatges a llocs exòtics, o canvis en l’alimentació que poden produir trastorns digestius molests, son situacions habituals que es repeteixen cada estiu.

A través de la pàgina web del Canal Salut us volem fer arribar uns consells de salut amb informacions sobre mesures de precaució i prevenció o simptomatologia que us poden ser d’utilitat en cada cas:

També podreu trobar informació general de primers auxilis, des de cremades a traumatismes, picades, lipotímies,  o intoxicacions, son procediments d’actuació que poden ser d’utilitat en qualsevol moment, tant si son per accidents lleus o de més gravetat.

Recordeu que cal tenir especial cura de la salut preventiva i de seguretat en nadons, infants i gent gran o amb malalties cròniques


Quant a CAP Adrià

Centre d'Atenció Primària de l'Institut Català de la Salut, disposem de 2 equips d'atenció primària; EAP Sant Elies i EAP Marc Aureli; una Línia Pediàtrica; un servei ASSIR (atenció a la salut sexual i reproductiva) i diferents línies d'Atenció Especialitzada.
Aquesta entrada s'ha publicat en Actualitat, Consells de salut, Pàgines web d'interès, Salut a les Xarxes, Salut al CAP i etiquetada amb , , , , , , , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.