Serveis electrònics del Cat@Salut La Meva Salut

Cat@Salut la meva salut  és un espai de consulta, personal i intransferible, on podeu disposar de la vostra informació de salut i fer tràmits electrònics de forma segura i confidencial

Quins avantatges m’ofereix aquest servei ?

Cat@Salut

 • Tenir accés a les meves Dades personals i a les de l’equip d’atenció primària (EAP) on m’he d’adreçar si m’escau; informació de contacte, metge assignat, infermera assignada i centres de guàrdia. També es pot consultar els accessos realitzats a les dades del pacient per part de professionals.
 • Informació clínica, informes diagnòstics, de visites a urgències, d’analítiques, de diagnòstic per la imatge, de vacunes, etc.
 • Medicació, informació sobre el pla de medicació vigent, el tractament que el metge o metgessa us prescriu de manera electrònica, la disponibilitat de les properes dispensacions i la possibilitat de descarregar el Pla de medicació per poder-lo imprimir.

  També trobareu un enllaç on podreu consultar tota la informació relacionada amb la recepta electrònica així com els seus avantatges, respostes als dubtes més freqüents i altre material informatiu.

 • Agenda personal. Visites i proves concertades pendents

 • Els meus controls.  Serveis electrònics per controlar la nostra la salut

 • Tràmits freqüents. Accés a les adreces d’Internet des d’on podem fer tràmits relacionats amb la salut de forma electrònica.Disposa de tres seccions principals. Per una banda, la secció d’Accés d’interès on es mostren enllaços a webs d’altres entitats que donen servei al ciutadà, com l’Oficina Virtual de Tràmits (OVT), la secció on es troben les aplicacions d’entitats externes instal·lades. En totes aquestes aplicacions tenim els enllaços per poder-hi accedir i, en les que s’han instal·lat, hi ha el botó per desinstal·lar-les.

 • e-consulta Per poder comunicar-vos amb els professionals (prova pilot)
 • Llistes d’espera. Temps d’espera si tenim pendent una intervenció garantida
 • Voluntats (DVA). Accés al document de voluntats anticipades si el tenim registrat

Què he de fer per accedir-hi?

Per accedir al Cat@Salut La Meva Salut cal tenir un certificat digital i el codi d’identificació personal (CIP) de la vostra targeta sanitària individual (TSi).

Podeu demanar la paraula de pas a la unitat d’atenció a l’usuari
del vostre centre d’atenció primària Més informació:


 

Quant a CAP Adrià

Centre d'Atenció Primària de l'Institut Català de la Salut, disposem de 2 equips d'atenció primària; EAP Sant Elies i EAP Marc Aureli; una Línia Pediàtrica; un servei ASSIR (atenció a la salut sexual i reproductiva) i diferents línies d'Atenció Especialitzada.
Aquesta entrada s'ha publicat en Actualitat, Agenda, Consells de salut, Farmàcia, Informació general: centre i serveis, Pàgines web d'interès, Pediatria, Salut a les Xarxes, Salut al CAP, Tràmits freqüents i etiquetada amb , , , , , , , , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

4 respostes a Serveis electrònics del Cat@Salut La Meva Salut

 1. Retroenllaç: Ja accedeixes a les teves dades de salut on line? | CAP Adrià

 2. magbcnblog ha dit:

  Una solució fantàstica per accedir al meu historial, dades analítiques i pla de medicació que em puc imprimir des de casa, per als que treballem i cuidem dels pares és un gran avenç que ens ajuda moltíssim. Molt satisfeta ! Ho recomano absolutament

  M'agrada

 3. Retroenllaç: Ara pots tramitar La Meva Salut al telèfon 900 053 723 | CAP Adrià

Els comentaris estan tancats.