El dimarts 14 de juny vine a donar sang al CAP Adrià

Dins de les activitats programades per celebrar el 10è aniversari del CAP Adrià i amb la col·laboració del Banc de sang i teixits, el dimarts 14 de juny de 9 a 14 hores tindreu possibilitat de donar sang al nostre centre

Qui pot donar sang ?

Per norma general, pot donar sang qualsevol persona sana entre 18 i 65 anys que pesi més de 50 quilos, excepte en els casos en que el metge responsable de l’extracció ho determini tot havent respost al Qüestionari previ a la donació.

A data de 13 de juny de 2016, l’estat de les reserves dels grups és de:

  • Negatius B-, AB- = 6 dies
  • Negatius A-, O-   =   5 dies
  • Positius A+, O+   = 8 i 9 dies respectivament
  • Positius B+, AB+ =  13 i 23 dies respectivament

Els grups negatius estan en un nivell baix i els positius en un estat normal, si tens algun dubte sobre si pots ser donant tindràs a la teva disposició tota la informació que t’escaigui en el mateix centre, a través de les mateixes persones que realitzen les extraccions. 

Quant a CAP Adrià

Centre d'Atenció Primària de l'Institut Català de la Salut, disposem de 2 equips d'atenció primària; EAP Sant Elies i EAP Marc Aureli; una Línia Pediàtrica; un servei ASSIR (atenció a la salut sexual i reproductiva) i diferents línies d'Atenció Especialitzada.
Aquesta entrada s'ha publicat en Actualitat, Agenda, Salut al CAP i etiquetada amb , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a El dimarts 14 de juny vine a donar sang al CAP Adrià

  1. Retroenllaç: 10è aniversari del CAP ADRIÀ | CAP Adrià

  2. Retroenllaç: Festa 10 aniversari del CAP Adrià | CAP Adrià

Els comentaris estan tancats.