Les dietes i l’equilibri energètic

Per Dra. Carme Gàllego Bademunt
Metge de Família i Nutricionista

balança fruitaAra que anem de cara el bon temps i que començarem a pensar en fer dieta per perdre els quilets que hem guanyat durant l’hivern, no està de més que recordem que no hi ha “dietes miracle”, que el manteniment del pes es basa en un equilibri entre l’entrada i la sortida de calories, és a dir, entre els aliments que mengem i el consum d’energia que fem, i sobretot, entendre que l’objectiu final d’una dieta no és només perdre pes sinó aconseguir un canvi d’hàbits que ens permeti mantenir un pes estable basat en una alimentació saludable i realitzant una activitat física adaptada a les nostres condicions físiques.

Us pot ajudar a entendre que és l’equilibri energètic aquest vídeo editat per l’EUFIC (European Food Information Council) i que us recomanem.


Més informació:

Canal Salut  |  Preguntes més freqüents sobre generalitats mèdiques: 

Quant a CAP Adrià

Centre d'Atenció Primària de l'Institut Català de la Salut, disposem de 2 equips d'atenció primària; EAP Sant Elies i EAP Marc Aureli; una Línia Pediàtrica; un servei ASSIR (atenció a la salut sexual i reproductiva) i diferents línies d'Atenció Especialitzada.
Aquesta entrada s'ha publicat en Actualitat, Consells de salut, Pàgines web d'interès, Salut a les Xarxes, Salut al CAP i etiquetada amb , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Les dietes i l’equilibri energètic

  1. Retroenllaç: Vigila el que menges | CAP Adrià

Els comentaris estan tancats.