Nova APP ivacunes per a la gestió i control de vacunes

A través d’aquesta app podreu accedir a tota la informació referent a les vacunes, fer el seguiment i control de vacunacions i portar un registre del calendari de cadascun dels membres de la família

A l’app podreu accedir a informacions sobre:

  • El calendari de vacunes oficial del Departament de Salut
  • Informació sobre cada vacuna: què és i per a què serveix
  • Agenda: registre i data en què s’han de posar les properes dosi (que l’app la calcularà en funció de l’edat de les persones que informeu a l’app)
  • Informació de les malalties que estareu protegits amb una correcta vacunació
  • A més de les vacunes sistemàtiques (aquelles que estan indicades per a tota la població, a partir de l’edat infantil, i que s’apliquen d’acord amb el calendari de vacunació vigent aprovat) també hi ha informació de les vacunes no sistemàtiques (indicades per a determinades persones o sectors de població i en determinades situacions especials, per exemple les vacunes que s’administren quan es viatja).

L’app està promoguda per l’Agència de de Salut Pública de Catalunya, amb la col·laboració de la Fundació TIC Salut i Sanofi Pasteur MSD, SA.


Per descarregar-vos-la busqueu “ ivacunes” a:                  ANDROID        |       IOS 


 

Quant a CAP Adrià

Centre d'Atenció Primària de l'Institut Català de la Salut, disposem de 2 equips d'atenció primària; EAP Sant Elies i EAP Marc Aureli; una Línia Pediàtrica; un servei ASSIR (atenció a la salut sexual i reproductiva) i diferents línies d'Atenció Especialitzada.
Aquesta entrada s'ha publicat en Actualitat, App, Consells de salut, Pàgines web d'interès, Pediatria, Salut a les Xarxes i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.